شاخص بورس استارت حرکتش را با تاخت و تاز بانکی‌ها و خودرویی‌ها در مدار مثبت زد بطوریکه تنها در 10 دقیقه ابتدایی 3 هزار  و 500 واحد رشد کرد وتا انتهای نیمه اول با رشد بیش از 6 هزار واحدی توانست برای چندمین بار در ماه‌های اخیر کانال 1.3 میلیون واحدی را پس بگیرد. در ادامه به موجب متعادل شدن و درگیری شاخص با محدوده مقاومت تکنیکالی از سرعت معاملات کمی کاسته شد تا قدرت خریداران و فروشندگان برابر شود و بازار در شرایطی  آرام و یکنواخت به کار خود پایان دهد. در نهایت شاخص کل با 6 هزار و 681 واحد رشد به ارتفاع 1 میلیون و 301 هزار واحد قرار گرفت و شاخص هم وزن در حالی که تا پایان بازار تعداد نماد مثبت بر منفی برتری داشت با 2 هزار و 558 واحد رشد  در عدد 333 هزار واحد به کار خود پایان داد.  

 نمادهای «شپنا» « شبندر » « تاپیکو» « پارسان » بیشترین تلاش خود را در جهت سرخ پوشی شاخص کردند و در مقابل نمادهای «وبملت» « خودرو » « وتجارت» « ومعادن » تأثیرگذاران مثبت در بازار امروز بودند.

 شاخص فرابورس با 66 واحد رشد همراه بود و در سطح 17 هزار و 682 واحد به کار خود پایان داد.

 نمادهای «وملل» « آریا » « زاگرس» «کزغال» «شصدف» بیشترین تلاش خود را در جهت سرخ پوشی شاخص کردند و در مقابل نمادهای «بپاس» «هرمز» «اتکای» «تجلی» در صدر تأثیرگذاران مثبت بر شاخص کل فرابورس بودند. 

 نمادهای « خودرو » « خساپا» « شتران » « شبندر » «شپنا» «فملی» پرتراکنش‌ترین نمادهای بازار بورس و نمادهای « توسن » «فرابورس » «تجلی» « کرمان » «مدیریت » «فجهان» نمادهای پر تراکنش بازار امروز فرابورس بودند.

 ارزش کل معاملات امروز بازار سهام با کاهش 96 درصدی نسبت به روز قبل  برابر با 6,252 میلیارد تومان بود که 4,170 میلیارد تومان آن (معادل 67 درصد) را معاملات خرد سهام، حق تقدم و صندوق‌های قابل معامله سهامی تشکیل دادند که نسبت به روز معاملاتی گذشته کاهش حدوداَ 3 درصدی را نشان می دهد. 

 در بین صنایع بازار بیشترین ارزش معاملات به گروه‌های « خودرو و ساخت قطعات » «فلزات اساسی » « فرآورده‌های نفتی» « محصولات شیمیایی » اختصاص داشت و در بین شرکت‌ها نیز، نمادهای «خودرو» «خساپا» «فولاد» «شتران» «فملی » «شبندر» «اتکای» «شپنا» بیشترین ارزش معاملات را به نام خود ثبت کردند. در این میان نمادهای « خساپا » «خودرو» « خگستر» « شتران » « خپارس » «وبصادر» «وبملت »  بیشترین حجم معاملات را شاهد بودند.

در بین صنایع بیشترین ورود پول حقیقی به گروه‌های « مواد و محصولات دارویی» «بانک‌ها و مؤسسات اعتباری» «فعالیت‌های کمکی به نهادهای مالی واسط» اختصاص داشت و در مقابل گروه‌های «فلزات اساسی» «محصولات شیمیایی» « فعالیت‌های کمکی، کک و سوخت هسته‌ای » بیش از همه خروج پول حقیقی را تجربه کردند. در بین شرکت‌ها نیز، نمادهای « وبملت» «دتماد» «خساپا» «وتجارت» «بورس» از بیشترین حمایت حقیقی‌ها برخوردار بودند و در مقابل نمادهای «فولاد» «فملی» « شبندر » « شتران» «شپنا» بیش از همه در حمایت حقوقی‌ها بودند.

 

 

 

برای خواندن مصاحبه با کارشناسان روی گفتگو و مصاحبه کلیلک کنید.

گزارشات روزانه‌ی بازار سرمایه در گزارش روز بخوانید.

مزایای سرمایه‌گذاری در صندوق‌ها چیست؟ آموزش بورس را در مقالات آموزشی بخوانید.