به گزارش پاداش، از نکات حائز اهمیت معاملات هفته گذشته می‌توان به وضع تعرفه‌های جدید ۲۵ درصدی بر فولاد و آلومینیوم وارداتی به ایالات متحده اشاره کرد.طلای جهانی رکورد زد که انس طلا برای نخستین بار از سطح 2 هزار و 900 دلاری عبور کرد و در مقاطعی توانست تا سطح 2 هزار و 952 دلاری نیز پیشروی کند.به باور کارشناسان اقتصادی اعمال تعرفه‌های تجاری جدید توسط رئیس‌جمهور آمریکا می‌تواند منجر به جنگ تجاری جهانی شود. در پی چنین رویدادی طبعا سرمایه‌گذاران به سمت دارایی‌های امن مانند طلا سوق پیدا می‌کنند. واکنش منفی صندوق‌های طلا در روز کاری گذشته به رکوردشکنی قیمت جهانی طلا را شاهد بودیم. حال در گزارشی تحت عنوان (از رکورد طلای جهانی تا واکنش منفی بورس) به چرایی این مهم پرداختیم که می‌توانید آن را در سایت پاداش بخوانید. در آخرین روز کاری هفته گذشته دماسنج بازار سهام با 37 هزار واحد کاهش در سطح 2 میلیون 784 هزار واحدی تثبیت شد. به رغم نزول 1.32 درصدی نماگر اصلی، معیار هم وزن با کاهش 1.47 درصدی به سطح 859 هزار واحدی عقب‌نشینی کرد. ارزش معاملات خرد در معیار سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی نیز در رقمی بالغ بر 9 هزار و 986 میلیارد تومانی قرار گرفت و 2 هزار و 390 میلیارد تومان جریان نقد حقیقی از گردونه معاملات خارج شد.

 

اخبار کدال

 

www.padash.ir

 

اخبار جهانی

 

۱-بلومبرگ: ترامپ اوکراین را فروخت؛ اروپا دیگر نمی‌تواند به آمریکا تکیه کند:  در روزهای اخیر سیاست‌ها و طرح‌های «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درباره جنگ اوکراین و این کشور اروپایی بیش از گذشته مشخص شده است. «پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا در نشست وزرای دفاع کشورهای عضو ناتو و متحدان آشکارا اعلام کرد که اروپا و اوکراین دیگر یک اولویت برای آمریکا نیستند.
 

۲-پکن: روابط چین-روسیه علیه طرف‌های سوم نیست:  سخنگوی وزارت امور خارجه چین در نشستی خبری بر اهمیت نقش روسیه و آمریکا به عنوان بزرگ‌ترین دارنده زرادخانه‌های اتمی جهان، در حفظ ثبات جهانی و تضمین به خطر نیفتادن دیگر کشورها تاکید کرد. به گزارش ایسنا، «گوئو جیاکون» سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز (جمعه) گفت آمریکا که به اصل «اول آمریکا» پایبند است، باید با پیشگام شدن در کاهش هزینه‌های نظامی الگو باشد.

 

اخبار اقتصادی ایران

 

۱- ۲۸ و ۳۰بهمن ماه ۱۸۰ دستگاه کامیون بنز باری و کمپرسی ایران خودرودیزل در بورس کالا عرضه می‌شود.
 

۲- عراقچی بنا به دعوت رسمی، برای شرکت در هشتمین گردهمایی کشور‌های حاشیه اقیانوس هند به عمان سفر می‌کند.
 

۳- عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد اعلام کرد: به علت ماموریت خارج از کشور،  به جای یکشنبه در روز سه شنبه در کمیسیون مجلس حاضر شده و به سؤالات نمایندگان پاسخ خواهد داد.
 

۴- نرخ جدید خوراک گاز پتروشیمی‌ها و سوخت صنایع اعلام شد.
 

۵- وزیر رفاه: پتروشیمی‌های زیرمجموعه شستا در فارس ادغام می‌شوند

 

۶- مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران: در هفته‌های آینده قرارداد ۱۷ میلیارد دلاری فشارافزایی پارس جنوبی به‌عنوان یکی از بزرگترین قرارداد‌های تاریخ صنعت نفت با حضور رئیس‌جمهوری امضا می‌شود.

 

۷- نرخ بهره بین بانکی در روز چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه سال جاری مانند هفته قبل در محدوده ۲۳.۹۷ درصد ثابت ماند؛ با این حال طی ۱۱ ماه اخیر همچنان در اوج قرار دارد.

 

۸- وبملت به مجمع افزایش سرمایه میرود: جمع عمومی این شرکت در ساعت ۰۸:۰۰ روز شنبه مورخ ۱۴۰۳/۱۲/۰۴ جهت تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه برگزار میگردد.

 

پیش بینی بازار

در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته شاخص کل بورس تهران کار خود را با 37 هزار واحدی به اتمام رساند. این در حالی بود که رشد خاصی در دلار توافقی دیده نمیشد و بی تفاوتی خاصی در بازار موج می زد و با توجه به ادعای یکی از خبرگزاری ها مبنی بر عدم اهلیت کروز در خصوص مالکیت ایرانخودرو، با افت و عرضه بسیار زیادی همراه شد و در نتیجه 92 درصد نمادهای معاملات در منفی و صف فروش قرار گرفتند. با این حال پیش بینی می شود که در این هفته معاملاتی متعادل و منفی داشته باشیم.

 

کارشناس بازار : محمدباقر سلیمانی 




کدال خوانی با پاداش
توسط محمدباقر سلیمانی 01 اسفند 1403 ساعت 08:41
کدال خوانی با پاداش
توسط محمدباقر سلیمانی 30 بهمن 1403 ساعت 08:35
کدال خوانی با پاداش
توسط محمدباقر سلیمانی 29 بهمن 1403 ساعت 08:38
کدال خوانی با پاداش
توسط محمدباقر سلیمانی 28 بهمن 1403 ساعت 08:33