به گزارش پاداش، هفته گذشته بازار سهام با نوساناتی متأثر از اخبار سیاسی، تحولات بین‌المللی و تغییرات در بازارهای جهانی مواجه شد. فضای کلی معاملات، نشانه‌هایی از امیدواری معامله‌گران به بهبود وضعیت سیاسی کشور و کاهش تنش‌های خارجی را در خود داشت.
یکی از مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر رفتار معامله‌گران در هفته‌ای که سپری شد، اخبار منتشر شده پیرامون بررسی مجدد لوایح CFT و پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام بود. این لوایح که در ارتباط با شفافیت مالی و پیوستن ایران به نهادهای بین‌المللی مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم هستند، از دیرباز به‌عنوان یکی از چالش‌های سیاست‌گذاری خارجی و اقتصادی کشور مطرح بوده‌اند. در کنار موضوع FATF، سفر قریب‌الوقوع «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران و برنامه دیدار او با مسئولان عالی‌رتبه، بار دیگر گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال از سرگیری مذاکرات جدی هسته‌ای را در میان سرمایه‌گذاران تقویت کرد.

 

اخبار کدال

 

www.padash.ir

 

اخبار جهانی

 

۱-پیش‌بینی ضرر تریلیون دلاری تعرفه‌های ترامپ به اقتصاد اتحادیه اروپا: نتایج یک تحقیق حاکی از آن است که اگر دولت آمریکا به جنگ تجاری با اتحادیه اروپا ادامه دهد، طی ۴ سال آینده ۱.۲۵ تریلیون دلار هزینه روی دست کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواهد گذاشت.

 

۲- قیمت نفت سه درصد بالارفت: قیمت نفت در آخرین روز معاملات هفته جاری ، تحت تأثیر امیدها به توافق تجاری میان آمریکا و اتحادیه اروپا و نگرانی از محدودیت عرضه، بیش از سه درصد افزایش یافت و رشد هفتگی رقم زد.

 

اخبار اقتصادی ایران

 

۱- واشنگتن: احتمالا در دور بعدی مذاکره با ایران چارچوب مذاکرات هسته‌ای تعیین شود
 

۲- گروسی در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در رُم حضور می‌یابد
 

۳- مجوز افزایش سرمایه ۳۴ درصدی پتایر از محل سود انباشته صادر شد.
 

۴- دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا شنبه در شهر رم، پایتخت ایتالیا برگزار می‌شود. همانند دور اول، وزارت خارجه عمان میزبان این دور از گفتگوهاست.
 

۵- شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: ثبت نام سهامداران در سامانه سجام در سال ۱۴۰۳ از ۴۷ میلیون نفر عبور کرد.
 

۶- کیانا دوشنبه بازگشایی خواهد شد.
 

۷- درآمد عملیاتی باشگاه پرسپولیس در ۶ ماهۀ منتهی به آذر ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه پارسال، رشد چشمگیر ۳۶۲ درصدی داشته و از ۹۸ میلیارد به ۳۵۶ میلیارد تومان رسیده.
 

۸- نرخ بهره بین‌بانکی با افزایش ۰.۰۱ درصدی نسبت به هفته قبل به ۲۳.۹۶ درصد رسید.

 

۹- کارام و دریافت مجوز افزایش ۲۵ درصدی نرخ کاشی و سرامیک
 

۱۰- کمالوندی: معاون گروسی برای تداوم مذاکرات فنی به ایران سفر می‌کند

 

پیش بینی بازار

بورس تهران در آخرین روز معاملاتی هفته کار خود را با دریافت سیگنال های مثبت سیاسی آغاز کرد و همین موضوع باعث رشد اکثر نمادهای معاملاتی در مثبت و صف های خرید سنگین قرار بگیرند. با توجه به مذاکرات روز جاری در رم پایتخت ایتالیا، و مثبت بودن احتمالی بنظر میر سد که در روز جاری نیز بازار با افزایش تقاضا همراه شود.

 

کارشناس بازار : محمدباقر سلیمانی 




کدال خوانی با پاداش
توسط محمدباقر سلیمانی 27 فروردین 1404 ساعت 08:25
کدال خوانی با پاداش
توسط محمدباقر سلیمانی 19 فروردین 1404 ساعت 08:34
کدال خوانی با پاداش
توسط محمدباقر سلیمانی 18 فروردین 1404 ساعت 08:28
کدال خوانی با پاداش
توسط محمدباقر سلیمانی 17 فروردین 1404 ساعت 08:33